jump to navigation

Crocodilul Lipicios Martie 22, 2010

Posted by lipicilapici in Vlog.
Tags: ,
trackback

La cererea expresa a lui @crocodilu am prestat un crocobaur indragostit. Singurul indiciu al starii in care se afla este inimioara de pe umbrela rosie.

Este extrem de usor de facut. Nu va trebuie decat cartoane colorate, un creion, o foarfeca normala si una cu dinti zimtati pentru coltii fiorosi si lipici. Restul tine de indemanare. Copiii nu se vor plictisi mai ales ca tot procesul taiat/lipit/retusat nu tine mai mult de 40 de minute.

Pisica este optionala, dar trebuie sa recunosc ca isi aduce aportul furand exact chestiile utile de pe masa atunci cand aveti nevoie de ele. Daca aveti un astfel de companion, mai adaugati 10 minute de fugarit prin casa, la opera finala.

Se creioneaza modelul in functie de culoare. Luati tiparul, il puneti peste cartonul colorat si trasati conturul, apoi taiati cartonul ghidati de modelul imprimat.

Apoi va mai ramane sa luati lipiciul – recomand unul lichid- sa lipiti partile intre ele si sa obtineti Crocodilul Trilulilu. Lipiti cu atentie insa, altfel raman tot felul de urme greu de sters, dupa cum bine se vede in poza de mai jos. Ei bine este un Crocodil Lipicios:P

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: